Discografie

Voorkant=
JETZ = is de nieuwe EP van het nieuwe JETZ. JETZ = staat voor het “zijn” in dit moment en JETZ staat voor JETZ II vanwege de nieuwe doorstart die de band heeft gemaakt met de nieuwe bezetting. Bassist Feico Nijdam heeft de groep versterkt en daardoor klinkt de band ruiger, rauwer en puurder dan ooit te voren. De band heeft in het voorjaar van 2014 vijf nieuwe nummers in twee dagen opgenomen in Studio Hitfabryk te Gytsjerk onder begeleiding van producer Siep Dijkstra.
De EP ‘Meer van dit’ is opgenomen in Mei en bevat 3 Heerlijke nummers: Meer van Dit,  Wees alles wat je kunt zijn en Het Gevoel. De nummers zijn opgenomen in Studio Hitfabryk Gytsjerk onder leiding van Siep Dijkstra en afgemixt door Jaap van der Meer. Meer van Dit is volledig in eigen beheer opgenomen en geproduceerd. Meer van Dit is ook te beluisteren op spotify &  iTunes.
Meer van Dit
Sunny Boy
De Single ‘Sunny Boy’ is in 2011 geschreven als ode aan de zon. Voor iedereen die af en toe in een dipje zit; hij komt altijd weer terug! Het is de kunst om in een mindere periode te beseffen dat het allemaal maar tijdelijk is en dat er altijd weer betere tijden komen. Hopelijk kan dit nummer een medicijn zijn tegen de blues en een glimlach in tijden dat het goed gaat! In het voorjaar van 2012 is dit nummer in de studio opgenomen en afgemixt in Studio Hitfabriek te Gytsjerk en Studio Kromme Jat te Leeuwarden door Siep Dijkstra en Jaap van der Meer. Het nummer is gemasterd door Michiel Cornelisse.
Het debuutalbum ‘Mensen gezocht’ is opgenomen in de winter van 2010 en voorjaar 2011 in Studio Spitsbergen te Zuidbroek en Studio Kromme Jat te Leeuwarden. Jetz vond het tijd voor een album waarbij de teksten dieper ingaan op bepaalde thema’s, zoals universele liefde in ‘Te Laat’, Leven in het nu in nummers als ‘Vanavond’, ‘Vrij’ en ‘Laat Het Gaan’ of een nummer voor vrijwilligers met ‘Voor Degene’. De opnameleiders Bauke van der Laken & Jaap van der Meer hebben geprobeerd om de sound zo puur, rauw en eerlijk mogelijk neer te zetten. Het resultaat is een eigentijds, strak, fris en rauw geluid dat herkenbaar en toch nieuw klinkt. De CD is geheel in eigen beheer opgenomen en geproduceerd.
Mensen Gezocht